Projects Services News About Materials Contacts

Daichi

office interior
Office interiot for Daichi

CLIENT Daichi

ADDRESS Moscow

ENGINEERING 2014

CONSTRUCTION 2015


About Project

The open spacу zone is a joint workspace. For the decoration of the office part used a combination of warm shades of natural veneer, carpet, fabric panels, which creates the impression of "strict" coziness and has to communicate and work.

The reception floor, open to the eyes of the incoming from the elevator hall, is made of natural stone. A similar but more rich in texture stone is used in the reception desk, which meets the guests. Behind it, there is a beautiful view from the panoramic glass.

The stone texture is "animated" by a complex lamp consisting of a number of lamps - they are sparkling reflected in the glossy surfaces of glass partitions, the floor and the counter.

Shades and adds rigor to the room dark furniture and black shutters.

Other projects

Europark
When you enter, you discover a completely enchanting gallery without any columns - an actual shopping street, lit by a skylight.
Europark
The urban context defined the volumetrics and the floor-plan layout unusual for a shopping mall: irregular foot-print shape and curved facades.