Projects Services News About Materials Contacts

15 august 2018

Huawei began the third final phase of the construction the headquarters in Moscow

Huawei moved to a new space completed in the second phase of the office construction. The total area of ​​this part of the office is 3,354 square meters - it is 3 floors in one of the buildings of business park Krylatskie Hills.

Marina Dimova, senior project architect: «Design of this part of the office differs from the previous phase. At this time, the Client's task was to optimize the budget, so it was decided to work with the existing layout, engineering systems and the ceilings.
In the open-space "rows" of workers were singled out by the "islands", ceiling plates were replaced. Other parts of the suspension system was painted black along with the ceiling and engineering systems. In addition to this, we decided to use decorative panels with conventional ventilation grilles, which were painted blue.

The main idea of the interior design was saved - the main inspiration is the urban space. Urban landscapes are reflected by artists in watercolor drawings on walls, street lights are used in lighting, and elements of urban environment are used in navigation. This time architects were inspired by Kazan, St. Petersburg and Sochi.
The first phase of the construction of the Huawei office was completed in 2017, the project was awarded by Best Office Awards 2018.

Related links:

Other materials

26 january 2016 BORIS LEVYANT ENTERED THE JURY OF THE NATIONAL PRIZE IN THE FIELD OF ENVIRONMENTAL DESIGN AND CONSTRUCTION "ECO_TEKTONIKA"
The commission of the jury of the National Prize in the field of ecological design and construction "Eco_Tektonika" included one of the leading green architects of Russia - Boris Levyant.
16 february 2016 EFFECTIVE NEW OFFICE: THE SUBTLETIES OF DESIGN, ECONOMICS AND EXPLOITATION
16th February ABD architects, together with magazine «Administrative Director», held a free educational seminar for administrative directors «Effective new office: the subtleties of design, economics and exploitation».
17 february 2016 ABD ARCHITECTS HAS WON THE TENDER FOR THE DESIGN PROJECT OF THE NEW OFFICE FOR AVITO
ABD architects has won the tender for the design project of the new office for Avito, located in BC “White Gardens” with a total area of 4 700 sq. m.